Rozsdagyár

NAGAARUM - Klippremier: Animus Aestus

2018. december 30. - Kovenant

nagaarum_4.jpg

Új dallal és videóval jelentkezett a veszprémi egyszemélyes doom/black/ambient projekt, a Nagaarum. Idén nyáron látott napvilágot "Apples" címmel jubileumi, összegző soralbuma (a lemezkritika ITT olvasható), az új anyag azonban már a kanyarban van.

A Nagaarum projekt 2019 elején új lemezzel jelentkezik. Mivel az "Apples" egy grandiózus mű volt, így most egy ösztöntuskó anyag van soron. A több mint tíz év alatt nálam az a módszer alakult ki, hogy egyet merengek, aztán egyet mérgelődöm. Ez most itt az utóbbi lesz. A zene most sem lesz bonyolultabb, mint korábban: alapra vett témák, lényegre törő hangtan és kopogó '70-es évekbeli dobhangzás. Az élet szép. Érdekesség, hogy az NGC Prod ezt az anyagot csak fadobozos, erősen limitált kazettán dobja ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9514522944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása