Rozsdagyár

IVAN & THE PARAZOL - Lemezhallgatós közönségtalálkozó

2019. február 22. - Felicium

iatp_2019.jpg

A lemezmegjelenés előtt már nyolc nappal hallhatják a rajongók az Ivan & The Parazol Exotic Post Traumatic című új albumát. Mi több, mindezt a zenekar tagjaival együtt tehetik, először Budapesten, majd Győrben.  A Lemezjátszó-esteken Vitáris Ivánék mesélnek is a dalokról, ezt követően pedig a húrok közé csapnak.

A Lemezjátszó nevű programsorozat 2017. tavaszán indult a budapesti B32 Galéria és Kultúrtérben, ahol havi egy-két alkalommal egy ismert zenész kedvenc albumát lejátsszák bakeliten. A zenehallgatás közben és után Horváth Gergely rádiós szakember beszélget a muzsikussal. Volt már vendég Lovasi András, Harcsa Veronika, Petruska András, Novák Péter, Beck Zoltán, Likó Marcell és Felcser Máté is.

Ezúttal azonban nem más szerzeményeit, hanem a saját dalait kommentálják az Ivan & The Parazol tagjai. Új lemezük március 22-én jelenik meg Exotic Post Traumatic címmel, de a rajongók már 14-én és 19-én is végighallgathatják a számokat Ivánék társaságában. Előbbi Lemezjátszó-est a B32 Galéria és Kultúrtérben lesz Budapesten, utóbbi pedig Győrben, a Rómer Házban. Mindkét esemény egy-egy rövid akusztikus koncerttel zárul, az együttes ugyanis előad pár új dalt.

A közönség számára azért is jelenthet élményt a két esemény, mert az albumot az Audio-Technica csúcsminőségű lemezjátszóján és hangfalain hallgathatják meg. Tavaly már volt hasonló estekre példa, amikor szeptemberben hat városban mutatta meg nagy sikerrel új albumát a Margaret Island.

Budapesti esemény:
https://www.facebook.com/events/809724919359953/

Győri esemény:
https://www.facebook.com/events/421901111685684/ 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1814641640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása