Rozsdagyár

GRAVEL SHORES - Akusztikus Voivod tribute-album

2019. március 02. - Kovenant

gravel_shores.jpg

Egyszál gitáros Voivod átiratokkal jelentkezett Gravel Shores, a sci-fi metal mesterek legdallamosabb, '90-es évek eleji korszakából válogatott számokkal.

A Gravel Shores művésznéven alkotó Czakó Dániel, aki a Szekeres András, Svoid, Karst és Pagan Megalith formációkból is ismerős lehet, friss akusztikus Voivod tribute-albummal jelentkezett. A dalok a kanadai banda "Angel Rat" anyagán alapulnak. A Voivod legújabb korongjáról ITT írtunk kritikát, míg a Svoid és a Pagan Megalith lemezeiről írt recenzióinkat ITT és ITT olvashatjátok.

A tízdalos felvétel így meghallgatható digitális formában, de az átdolgozások valójában színpadra készültek: a műsor első alkalommal március 8-án hangzik el Budapesten a Backstage Pubban, a Continoom és az Ann My Guard előtt. A teljes kiadvány ITT csekkolható.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr314663309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása