Rozsdagyár

INNISTRAD - Új szöveges videó a soproni metalbandától

2019. június 07. - Kovenant

innistrad.jpg

Új szöveges videóval jelentkezett a soproni Innistrad, mely még a 2017-es EP-jükön szerepelt, de már készül az új lemez is.

Az Innistrad metalzenekar 2016 áprilisában alakult Sopronban. 2017 szeptemberében megjelent a debütáló ötdalos EP lemez, „Múló jövő” címmel (MD Stúdió - Sopron). 2018 év elején tagcsere történt a gitáros poszton. Plank Attila elhagyta az együttest, Kassai Ádám csatlakozott a bandához. Az esztendő második felében csaknem két tucat koncertet adott az Innistrad, 2019-ben pedig az első nagylemez munkálatai kezdődnek meg.

A 2017-ben elkészült Múló jövő EP-nk címadó dalához született meg az új szöveges videónk. Még a második lemez megjelenése előtt meg akartuk mutatni ezt a témájában is súlyos dalt a nagyvilágnak. Az új lemezünk anyaga összeállt, a stúdiózás azonban csúszik egy kicsit, hiszen folyamatosan koncertezünk, de az általunk szervezett 3. Soproni Metal Invázión – október elején - már minden bizonnyal elérhető lesz a CD.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6014883850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása