Rozsdagyár

LEFT HAND PATH - Exkluzív EP-premier

2019. június 10. - Kovenant

left_hand_path.jpg

A kolozsvári progresszív extrém metal csapat, a Left Hand Path a Loud Rage Music gondozásában június 17-én jelenteti meg bemutatkozó anyagát egy hattételes, azonos című EP formájában, melyet most teljes egészében be is mutatunk exkluzív premierünk révén.

A Left Hand Path egy progresszív extrém metal csapat, mely Kolozsvárott alakult meg 2014-ben. Az alapító tagok Eduard Covacic (gitár), Szénási Attila (basszusgitár), Ádám András (gitár) voltak, hozzájuk csatlakozott 2016-ban a Dél-Amerikából származó Jose Morales dobos. 2017-ben Wágner Tamás váltotta Eduard Covacevic gitárost, míg az énekesi posztra Cristian Aionese érkezett.

A megszilárdult felállással elkezdődhetett az igazi munka és a saját zenekari hangzás kidolgozása. 2018 tavaszán a Left Hand Path először lépett koncertszínpadra és azóta számos csapat előtt játszottak Romániában és külföldön is. Jelenleg fejezték be a debütáló EP-jük felvételeit és utómunkálatait, mely június közepén jelenik meg.   

Az EP CD-formátumban ITT, míg digitálisan ITT rendelhető elő.  

left_hand_path2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5014886764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása