Rozsdagyár

JIGOKÜ - Klippremier: Molten Glass

2019. június 13. - Kovenant

jigoku_1.jpg

A szegedi metalcsapat, a Jigokü közzétette legújabb klipjét, mely a Molten Glass című dalukra készült el. 

A zenekar 2018-ban alakult Szegeden, a következő felállással: Balogh Ádám - ének, Magony Gergely - gitár, Kuczora Gábor - basszusgitár. Doboknál Szekeres Dávid (ex-Godgiven) segít be. A csapat sötét hangulatú zenét szeretett volna megalkotni, mely mindamellett, hogy súlyos, nincs öncélúan túlbonyolítva. 

Két számmal debütál az együttes (Third Cross, Molten Glass). A felvételek a Ghostship Records-ban, Tóth Gábornál (Harmed) készültek. A dalt a Jigokü az alábbiakban mutatta be:

Az utóbbi évek, évtizedek közéleti beszédmódja nem igazán enged teret rugalmas véleménykülönbségeknek. A dolgok rideggé, egyszerűvé, bárgyúvá és üressé váltak. az emberek frusztráltak és haragosak. ez nem erősség, bárki is próbálja bizonyítani az ellenkezőjét.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1214892922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása