Rozsdagyár

SMOKING FROG - Klippremier: Likevilág

2019. június 25. - Kovenant

smoking_frog_1.jpg

Új klippel jelentkezett a szombathelyi Smoking Frog, melynek képi anyaga a Kalapács zenekar társaságában eltöltött 2018/2019-es turnéról származnak.

Kecskés Tamás, a csapat dobosa az alábbi információkat osztotta meg az együttes múltjával és aktuális történéseivel kapcsolatban:

Szombathelyen alakultunk 2016 novemberében. Első lemezünk egy évvel később vált elérhetővé Ősrobbanás címmel és debütált élőben Szombathelyen. Több zenekarral és helyen volt lehetőségünk már játszani (Down For Whatever, Burnout, Phoenix Rt., Red Rockets, ZPZ), a fontosabb helyszínek ahol megfordultunk: Végállomás Klub Szombathely, Körmend Vasmarock fesztivál, Gencsi Pünkösdi Fesztivál, Sitkei Rockfesztivál, Szombathelyi Szentivánéj. 2018 őszén elérhetővé tettünk egy négytételes EP-t Pillanat címmel, mely az első lemezünkkel együtt megtalálható az összes digitális platformon. 2018 szeptember és 2019 május között a Kalapács zenekar társaságában bejártuk az országot: nagyon büszkék vagyunk a klipre, mert a Kalapács zenekar társaságában eltöltött 2018/2019-es turnén készültek a felvételek és egy eszméletlen élményt tudtunk így megosztani mindenkivel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6714910828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása