Rozsdagyár

PIRAMIS - Koncert a Duna-parton

2019. július 12. Barba Negra Track

2019. július 02. - Felicium

piramis_track.jpg

A márciusi nagy sikerre való tekintettel, közkívánatra újra a fővárosban csendülnek fel a Piramis legendás dalai, ugyanis július 12-én, a Duna-parti Barba Negra Trackben ad koncertet a zenekar. A csapat idei nyári turnéja ráadásul - így ez az este is  - a nosztalgiáról és a kedvenc slágerekről szól majd, hiszen kereken négy évtizedes az egyik legsikeresebb albumuk, “A nagy buli”.

Az 1979-es korong megjelenése óta szinte már ikonikussá vált: Szabadnak születtem, Ajándék, A szerelem ördöge vagyok, vagy éppen a Becsület - csupa olyan számok szólalnak meg róla, amik ma már megkérdőjelezhetetlen alapvetésnek számítanak a hazai rocktörténetben. Ezeket a nótákat bármikor jó együtt énekelni és időutazásra indulni velük, főleg egy csillagfényes nyári estén, a Rákóczi híd budai hídfőjénél, a Barba Negra Track hangulatos szabadterén.

A fővárosi turnéállomáson, a jubileumi alkalom miatt több vendége is lesz a koncertnek: először Peter Kovary & The Royal Rebels nevű vintage rock formáció melegíti a terepet, majd a Zártosztály - egy igazán egyedülálló, anno egyetlen alkalomra alakult, majd végül mégis történelmet írt hazai szupergroup emeli az est rockfényét.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3514921646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása