Rozsdagyár

ALVIN ÉS A MÓKUSOK - Születésnap és nyárbúcsúztató

2019. szeptember 13. - Felicium

alvin_es_a_mokusok_3.jpg

Az Alvin és a Mókusok születésnapi koncertjével zárja az idei szezont a budapesti Barba Negra Track. A 26 éves punk rock zenekar az est folyamán egy vadonatúj dalt is bemutat: a „Világvége” című szerzeményt a Duna-parti szórakozóhelyen hallhatja először élőben a közönség, és ha még ez sem lenne elég, a különleges vendég az Auróra lesz!

A Barba Negra Trackben ünnepli 26. születésnapját az Alvin és a Mókusok. A szeptember 21-ei koncertre, mely egyben a budapesti szórakozóhely szezonzáró bulija, egy friss szerzeménnyel is készülnek: aznap este debütál élőben a banda „Világvége” című dala, mely a „Turista a Földön” című nótával áprilisban elindított sorozat következő részeként jelenik meg. Folytatva a tavasszal megkezdett hagyományt, a zenekar az új nótát most is egy kislemezen adja ki, melyből belépéskor minden koncertlátogató ajándékpéldányt kap a budapesti koncerten. A friss kiadványt a buli előtt 18.30-19.00 óra között dedikálja a csapat a helyszínen.

„Az új dal arról szól, hogy az embereknek meg kell tanulniuk kezelni a rossz dolgokat is, hiszen ezek ugyanúgy az életünk részei, még ha sokszor nehéz is” – magyarázza Alvin. „Törekednünk kell arra, hogy valamiféle kapaszkodót találjunk és túléljük ezeket a nehéz pillanatokat.”

A Világvége egyébként – a Turista a Földön című dalhoz hasonlóan – a koncert napján a legmenőbb online zenei megosztókra is felkerül, CD-n csak limitált példányszámban jelenik meg, kereskedelmi forgalomban pedig egyáltalán nem lesz kapható.

A születésnapi koncertre az új dal mellett extra látvány- és showelemekkel készül a csapat, ráadásul egy különleges vendéget is magukkal hoznak: az Auróra melegíti majd Alvinék bulija előtt a közönséget. A két zenekar egyébként évtizedes barátságot ápol – nemcsak a színpadon, hanem a szabadidejükben is gyakran időznek együtt a zenészek.

„Az Auróra igazi legenda! Azon kevés bandák közé tartozik, akik az évek múlásával sem csináltak bohócot magukból, és még mindig lerobbantják a színpadot, amikor a húrok közé csapnak. Emellett szeretnivaló emberek, nem ritkán családilag nyaralunk együtt, gyermekeink is jó barátok. Nagyon örülök, hogy velünk tartanak”- mondja az énekes.

Jó hír, hogy az Auróra néhány buli erejéig az Alvin és a Mókusok őszi turnéjába is bekapcsolódik, melynek során Magyarország legnépszerűbb klubjaiba látogat el a csapat. Az október 12-én Debrecenben startoló koncertkörút állomásain már teljesen új műsorral állnak színpadra a zenészek, melybe természetesen az új dalukat is beépítik majd.

Facebook-esemény: ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3615066152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása