Rozsdagyár

SUMMER ENDING METAL NIGHT - Szombaton a budapesti S8-ban

2019. szeptember 16. - Felicium

68992233_2328601290724726_8775157740994560000_o.jpg

Szombaton egy hosszú, öt zenekaros estének néznek elébe a budapesti metal kedvelők, ugyanis a fővárosi S8 Underground Clubban kerül megrendezésre a Summer Ending Metal Night szeptember 21-én. Színes palettát fednek le a zenekarok, mégis egy közös van bennük, mindenhol találunk majd domináns kőkemény riffeket, így a nyakizmokat is érdemes edzeni a következő néhány napban, ha bírni szeretnénk a pörgést (facebook esemény).

A nyitásért egy igen friss, másfél évvel ezelőtt alakult formáció, a Nine Year Decade felel majd, akik a Csepeli légvédelmi bunkerek közt edződve dolgozták ki saját hangzásuk a modern metal stíluson belül. Őket egy kicsit sem amatőrökből álló sokkal idősebb banda követ majd, akik néhány éve egy remek albummal lepték meg a hazai piacot. Azóta történt néhány változás náluk, így hatványozottan érdemes lesz lefülelni a prog metal gépezet, a Solidity koncertjét.

A progresszív vizekről ismét egy friss alakulattal térünk vissza, akik doom és groove metal ötvözetet hoznak. A Midnight Tears első kislemeze pont a napokban készül, így a koncerten már előre lefülelhetőek lesznek az arra felkerülő dalok. Az este természetesen a feltörekvő zenekarokról szól, így a Beyond Nothing második koncertjére készül és a saját szerzemények mellett némi Avenged Sevenfold, Trivium és Five Finger Death Punch egyveleget adagol majd vénásan.

A zárásért egy különös és kicsit sem szokványos produkció felel majd, ugyanis a budapesti Gyermekláncfűrész ismert metal tételeket hoz, de szövegét ő maga fordítja át magyarra. Ezt látni kell ahhoz, hogy elhidd.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7515108954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása