Rozsdagyár

DRYBLOOD - EP-premier a pécsi extrém metal csapattól

2019. november 16. - Kovenant

dryblood.jpg

A Dryblood zenekar két éve alakult, Pécsen. Két gimnazista srác, Kásádi Márk (szólógitár, ének, dalszerző) és Till Dávid (basszusgitár, dalszerző) önkifejezése ihlette, majd idővel bővült a csapat. A "Sanguine" című kislemez a nyár folyamán látta meg a napvilágot, fél évvel a zenekar jelenlegi formációjának kialakulása után.

Az EP-t a Witch névre keresztelt, plátói érzéseket magába foglaló és a metalzene nyelvén megszólaltató kislemeznóta előzte meg. Zenei munkásságuk a szélsőséges lelki állapotok, érzések kifejezését hivatott megfogalmazni, emellett vadabb, a műfajban gyakoribb gondolatok is hangsúlyosan képviseltetik magukat a dalaikban.

Az új EP öt zeneszámot tartalmaz két hangulatfokozó, kiegészítő tétellel megfűszerezve. Megnyilvánulásuk célja a hallgató szokatlan lelki világokba való elkalauzolása, de természetesen az erőteljes riffekkel ötvözött lázadás sem marad el. A csapat jelenleg trióként működik, és a 2020-ban érkező nagylemez anyagán dolgozik. A Dryblood állandó tagjai: Kovácsi Dávid (dob), Kásádi Márk és Till Dávid.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1915308444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása