Rozsdagyár

SPIRITSIDE PRODUCTIONS - Véget ér a múltidéző videósorozat

2019. december 17. - Kovenant

chronica_flyer.jpg

Az underground kiadó, a Spiritside Productions videó-sorozata immár befejező részéhez érkezik. 2019 tavaszától hetente jelentették meg az eddig kiadatlan anyagokat YouTube-csatornájukon.

Ehhez az alkotói közösségük egykori és jelenlegi zenekarainak archívumából merítettek: Svoid, Paragon Zero, Voltak, Karst, Pagan Megalith, Formorket, Kevesek, Ga'eheln. Az említett hazai underground bandák kapcsolódó felvételei EZEN a lejátszási listán találhatóak: 

A gyűjtemény nyilvánossá tételével a kiadó célja, hogy a múlt ne parlagon heverjen, hanem a megsemmisülés oltárán beteljesedve mindenki számára elérhető emlék legyen. A Spiritside Productions a következő évre is újdonságokkal készül. Ezekről Facebook-oldalukon és honlapjukon értesülhetnek majd az érdeklődők:

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1915356564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása