Rozsdagyár

IV. HARD ROCK & STONER MINIFEST - 7 zenekar egy este

2020. február 12. - Felicium

flyerfb_2.jpg

Február 15-én Budapesten kerül megrendezésre negyedik alkalommal a Hard Rock & Stoner minifeszt. Ezúttal is az S8 Underground Club a helyszín, ahol két teremben hét zenekar lép fel ezen a szombaton.

Az este a Space Cadet sivatagos űr-dallamaira indul, majd a Messland rock/hard rock riffelésével folytatódik a black teremben. Ezt követően a legjobb Joe Satriani dalok csendülnek fel a red teremben, köszönhetően a Js-Ystem zenekarnak, majd az idén 6 éves, tavaly év végén a Hammer Production, pontosabban az EDGE Records gondozásában első nagylemezét megjelentető Acid Victoria triója csap a húrok közé. Őket követően legjobb cimboráik, a Que Pasa Mijo punkos/rockos bomba bulijával folytatódik az esemény, melynek végállomásához közeledtén súlyos stoner riffekkel megpakolva jön Nagykanizsáról a Lumberjack Commando. Az este zárásáért a Celgét lesz felelős, akik méltó módon teszik fel a pontot arra a bizonyos i betűre. A mottó egyértelműen: Non-stop zene, Non-stop rock n' roll!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2215471138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása