Rozsdagyár

ECLIPSE OF THE SUN - Megjelent a Brave Never World nagylemez

2020. május 26. - Felicium

00_2.jpg

Megjelent és elérhető digitális, valamint fizikai változatban is a székesfehérvári Eclipse of the Sun legújabb nagylemeze, a "Brave Never World".

Április végén jelent meg a neves orosz kiadó, a Satanath Records és a More Hate Productions közös kiadványaként a székesfehérvári doom-death metalban utazó Eclipse of the Sun zenekar második albuma, a "Brave Never World". A zenekar örömmel jelenti, hogy mától minden nagyobb streaming szolgáltatónál is elérhetővé váltak nemcsak a Brave Never World, de a debüt album, a "Daimonion" dalai is!

Emellett készítettek egy szöveges videót is az új album nyitódalához. "Kereken harminc évvel azelőtt, hogy ez a dal felkerült először a netre, indult útjára az emberi elme egyik legnagyobb csodája, a Hubble űrtávcső, aminek azóta számtalan lélegezetelállító fotót köszönhet az emberiség. Ezek egyike a Pillars of Creation, vagyis a Teremtés oszlopai című, ami a mi dalunkat is ihlette. Ez a videó nemcsak egy szimpla szöveges videó számunkra, hanem egy tisztelgés a Hubble és az emberi kreativitás és találékonyság előtt. Fogadjátok szeretettel!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8815717978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása