Rozsdagyár

INTER ARMA - Dalpremier: Purple Rain

2020. június 23. - Kovenant

inter_arma_2020.jpg

Az amerikai blackened sludge/death metal csapat, az Inter Arma július 10-én jelenteti meg a Relapse Records gondozásában "Garbers Days Revisited" címmel feldolgozásalbumát, melyet jórészt a karanténidőszak ihletett (2019-es stúdióalbumukról ITT írtunk kritikát).

Most minden idők egyik legjobb dalát, Prince ikonikus Purple Rain című slágerét hallgathatjátok meg az előadásukban. Ne ijedjetek meg: szokni kell, de aztán valahogy - furcsa módon - mégis működni kezd a dolog.

Ezt sosem akartuk nyilvánosan hozzáférhetővé tenni. Botrányosnak szántuk eleve - hajnalban vettük fel, miközben a haverokkal söröztünk és ökörködtünk. Mert ez pontosan az, ami: az Inter Arma eljátssza az 1980-as évek, illetve minden idők egyik legnagyobb popdalát, melyet Prince szerzett, aki egyszerűen gyűlölte, ha feldolgozták a zenéjét.  

Az éneket egy menetben tolta fel a dobosunk, a hangsáv nincs kiigazítva, mert ki is tudná ezt rendesen elénekelni? Csak Prince. Tehát úgy döntöttünk, hogy őszinték és becsületesek leszünk, mert igazából sosem gondoltunk arra, hogy ezt a nagyközönség is hallani fogja. Ahogy a kiadónk meghallotta a nótát, elkezdődött az ide-oda játék a zenekar és közöttük, de végül beadtuk a derekunkat és a szám felkerült a lemezre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4115911700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása