Rozsdagyár

KÓDOLATLAN ÁLMOK - Klippremier: Pánik

2020. július 25. - Kovenant

kodolatlan_almok_1.jpg

A budapesti alternatív rock csapat, a Kódolatlan Álmok a Dresden Dolls, a Kispál és a Quimby nyomvonalán mozog, februárban jelentkeztek bemutatkozó anyagukkal, melyről most a Pánik című daluk kapott egy képregényes klipet.

Gitáralapú alternatív zenét játszunk. Szövegeinkben gyakran előfordul a fekete humor és némi társadalomkritika.  Februárban jelent meg "Három tabletta, négy kapszula" című albumunk, melyről több dal bekerült a budapesti online rádióadók rotációjába, és Szellemszerelem  című számunk a Petőfi Rádióban is hallható.

A csapat összetétele is érdekes, van köztünk nemzetközileg elismert informatikus, fuvarszervező, hatgyermekes amatőr színész, a leszámlálások és mintavételezések bonyolultságelméletének nemzetközi szakértője (mi sem tudjuk, mit csinál...) és gyesen lévő metróvezető. 

Aktív szereplői vagyunk a budapesti underground klubéletnek, de felléptünk már a Dallamos Villamoson, több utcazene fesztiválon vettünk részt,  a Gyömrői Zenei Fesztiválon a Magna Cum Laude előtt játszhattunk, két egymást követő évben kerültünk be a közönség szavazatai alapján a Sziget Tábortűz fellépői közé. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2716077476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása