Rozsdagyár

AC/DC - Már felvették az új albumot, mely a vírusjárvány miatt csúszik

2020. július 28. - Kovenant

acdc_9.jpg

Újabb információk érkeztek a készülő új AC/DC-albumról, ezúttal is Dee Snider, a Twisted Sister egykori frontemberétől, aki egész bennfentesnek tűnik a brit-ausztrál hard rock banda dolgaival kapcsolatban.

Idén év elején Dee Snider már elárulta, hogy Brian Johnson jól van és visszatért a zenekarba, amit aztán maga az angol énekes is megerősített, utalva arra, hogy elege van már az állandó tagadásból. Phil Rudd, aki a 2014-es "Rock Or Bust" album felvételét követően és a turné megindulása előtt került ki az együttesből gyilkosságra való felbujtás és kábítószerbirtoklás vádjával, a hírek szerint szintén csatlakozott (a "Rock Or Bust" kritikája ITT olvasható).

Arról már korábban is napvilágot láttak információk, hogy a lemezturné után visszavonult brit basszusgitáros, Cliff Williams is dolgozik az új korongon, így tulajdonképpen a Malcolm Young távozását követő felállás (Angus és Stevie Young - gitár, Brian Johnson - ének, Cliff Williams- basszusgitár, Phil Rudd - dob) ismét teljes.

Dee Snider legújabb hírmorzsái szerint az AC/DC új albumát már fel is vette a brigád: ez logikusnak tűnik, hiszen majd két évvel ezelőtt már a Vancouver-i Warehouse Stúdió előtt készültek képek a zenekar tagjairól, amint a felvételek szüneteiben kint dohányoznak. A már elkészült korong a tavasszal az egész világon berobbanó koronavírus-járvány miatt nem került kiadásra, pedig idén nyári megjelenés volt tervbe véve. 

Természetesen ahogy megszokhattuk, az AC/DC háza tájáról soha semmiféle előzetes információ nem szokott kiszivárogni, így ezt a hírt sem erősítették meg. Mindenesetre a Twisted Sister volt frontemberének eddig minden szava igaznak bizonyult. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3916081250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása