Rozsdagyár

AC/DC - Hivatalos a régi-új felállás, megvan az albumcím

2020. szeptember 30. - Kovenant

acdc_11.jpg

A brit-ausztrál hard rock csapat, az AC/DC albumpromóciós kampánya éppen csak elkezdődött (erről korábban ITT írtunk), de a banda hivatalos csatornákon már nyilvánosságra is hozott egy zenekari felállást rögzítő fotót, illetve elhintette a hamarosan megjelenő új lemezük címét is (előző korongjuk kritikája ITT olvasható).

Aki feliratkozott az AC/DC levelezőlistájára, az ma az elektronikus postaládájában a fenti promóképet találhatta, illetve egy linket is a reklámcélú weboldalukra ITT. Immár tehát részükről is megerősítést nyert, hogy a klasszikus felállás összes élő tagja visszatért (Brian Johnson - ének, Cliff Williams - basszusgitár, Phil Rudd - dob, Angus Young - szólógitár, Stevie Young - ritmusgitár). A hirdetésekből, illetve a domainnévből az is kikövetkeztethető, hogy a korong címe "Power Up" lesz. 

Hogy aztán a friss anyag egyben a búcsúdaluk is lesz-e, azt még homály fedi, de a koronavírus-járvány miatt az albumot kísérő világ körüli stadionturné minden bizonnyal halasztásra kerül majd, remélhetőleg 2021-re.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9516222198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása