Rozsdagyár

LONGSTORYSHORT! - Klippremier: Helo

2020. november 15. - Kovenant

longstoryshort_1.jpg

A LongStoryShort! szeptemberben mutatta be első nagylemezét a TRIP Hajón. A koncert energiáit, az önfeledt pillanatokat most egy koncertklipben mutatják be, remélve, hogy nemcsak az őszi bulit élhetik át újra a rajongók, de picit átsegíthetnek mindenkit ezen a koncertmentes időszakon is.

A videó a pop-punk csapat első lemezének címadó dalához, a Helohoz forgott a srácok lemezbemutatóján. A koncert annyira jól sikerült, hogy ugrálás közben a csapat szólógitárosának, Nagy Olivérnek ki is fordult a térde, úgy nyomta végig a koncertet. De a fellépés nemcsak ezért lett emlékezetes, a baleset és a lemezbemutató öröme mellett még egy leánybúcsút is köszöntöttek a srácok a színpadról. Varró Bálint, a zenekar basszusgitárosa így mesélt a videóról:

A Helora őszintén nem terveztünk klipet készíteni, Dávid és Matyi (a videó készítői – szerk.) a koncert napján szembesített minket, hogy na ebből bizony zenés videó lesz. Ezért is annyira hiteles az egész. Nem feszültünk rá a dolgokra, amik a képeken láthatóak, azok vagyunk igazán mi. Ezért is, aki még nem volt LSS! koncerten, láthatja, hogy tényleg meghalunk a bulik alatt a színpadon, mindent megteszünk a közönségünkért.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9116286608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása