Rozsdagyár

FÉNYHOZÓ - Dalpremier: Angyalszárny

2020. november 25. - Kovenant

83883335_501503140779017_5446826083963895808_n.jpg

Az Éjfény frontembere, Takács Árpád szólóprojektje, a Fényhozó idén februárban "Új nap" címmel jelentette meg bemutatkozó albumát, melyről most az Angyalszárny című tétel kapott szöveges videót.

Az egyik legrégebbi és számomra legkedvesebb dalhoz, az Angyalszárnyhoz készített szöveges videót Varga János barátom, a Hoax Entertainment apukája és nem mellesleg az Éjfény basszusgitárosa. Talán ez állítható a legszorosabb párhuzamba a fényhozósággal, de semmiféle koncepció ebben nem volt, jómagam is csak utólag tudtam meg, ki is volt valójában a fényhozó.

Érdekességként még azt is elárulom, hogy nemrég ez a dal szerepelt az ország első online rock/metal/goth hastánc-gáláján, a Rock&Raqs-on is. Annak kitalálója és főszervezője, Stúber Gyöngyi, a nemzetközi vizeken is jártas, professzionális táncos erre táncolta el a szólóját. A bennfentesek és a szemfülesek még némi plusz pikantériát is felfedezhetnek a felvételeken!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8616301530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása