Rozsdagyár

VIHAR UTÁN - Klippremier: A tölgy is meghajol

2020. december 17. - Kovenant

vihar_utan.jpg

December 12-én debütált a Vihar után zenekar A tölgy is meghajol című dala. A lágyan induló, de katartikusan építkező gitárjáték, a gazdag hangszerelés és letisztult hangzás izgalmas egyveleget alkot. A műfaját tekintve az alternatív és a post-rock közé tehető szám rögtön egy nem akármilyen zenei videó kíséretében érkezett. Drexler Szilárd rendezésében Hege Veronika és Kántor Zoltán színészi játékát figyelhetjük, ahogy izgalmas és dinamikus szimbólumokon keresztül hántják le a rétegeket a szürkeségről.

A zenekar tagjai korábbi zenei projektekből már jól ismerik egymást, így könnyű lehet az együttműködés. A dobos, Leindler Milán és a gitáros/énekes, Galacsik Zoltán jelenleg is együtt zenél a Tears Of Kaliban, közösen dolgoztak a "Dive Into Ascension" lemezen, de a Niburta késői éveiben is álltak együtt a színpadon.

Nagyon jól megértjük egymást, lassan már talán 5-6 éve zenélünk együtt. Volt több olyan ötletünk, ami nem egy modern metal vagy djent zenekarba való, és elkezdtünk rajtuk dolgozni. A zenei anyag más, de azt, hogy koncepcióvezérelt és tartalmas dalokat írjunk, nem, és ebből nem is adunk alább.

Basszusgitáron pedig Miriszlai Áront hallhatjuk, aki még a régebben aktív Astur zenekarból lehet ismerős, elsősorban a folk-metal rajongók számára.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2516348298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása