Rozsdagyár

PINK DRAGON - Klippremier: Sold My Soul

2021. február 04. - Kovenant

pink_dragon.jpg

Új dallal és klippel jelentkezett a tavaly megalakult budapesti csapat, a Pink Dragon. A Sold My Soul című szám modern köntösbe öltöztetett igazi '80-as évekbeli AOR/dallamos metal.

A budapesti Pink Dragon rockformációt 2020-ban alapította Triesz László gitáros-zeneszerző és Jónás Adrienn énekes-dalszövegíró. A bemutatkozó dalunk tavaly októberben debütált Bennem izzik címmel, idén januárban pedig Sold My Soul címen jelent meg következő számunk, melyhez már egy ütős videoklip is készült. Ami a zenei hangzást és stílust illeti, sokfelől inspirálódunk, de elsősorban a '80-as évek klasszikus rockzenéje volt ránk nagy hatással, amit dalainkban igyekszünk modern elemekkel vegyíteni.

Eddig három nótánk került rögzítésre a gyulai No Silence stúdióban és jelenleg is dolgozunk további dalokon. Tavaszra tervezzük a következő stúdiómunkákat, de ez természetesen a jelenlegi korlátozások függvénye is. Év végére már egy albummegjelenést is szeretnénk, illetve a későbbiekben koncert fellépéseket is, ennek kapcsán tervezzük a csapatlétszám bővítését.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr116415906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása