Rozsdagyár

TÉVESZME - Megjelent az egri hardcore punk csapat új EP-je

2021. február 07. - Kovenant

teveszme.jpg

Február 5-én, hétéves hallgatást követően új EP-vel tért vissza nemzedékének legmeghatározóbb itthoni hardcore punk zenekara, az egri Téveszme.

Az ezredforduló utáni underground egyik legerősebb közösségformáló zenekara legutóbb 2014-ben jelentkezett kiadvánnyal. Az "Akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán" generációs kislemezzé vált, hiszen a keserédes dalszövegek és a dallamos punk témák az ország minden pontján összekovácsolták a műfaj szerelmeseit. Nem véletlen, hogy azóta is minden évben teltházas budapesti koncertet adhatott a Téveszme akár az A38-on, akár a Dürer Kertben, azonban a zenekar rajongói is joggal kérdezték minden évben, hogy mikor érkezik meg a folytatás.

Február 5-én végre új kiadvánnyal rukkolt elő a Téveszme "A legszórakoztatóbb nyomor" címmel. Az EP-n öt új dal hallható majd, amelyek a zenekartól elvárható fanyar iróniával és lánglelkűséggel reagálnak majd az eltelt időszak társadalmi-politikai változásaira, a digitális távolságtartásra és általában arra, hogyan tudta megőrizni saját önazonosságát a zenekar az elmúlt években, miközben saját hangzása is megújulhatott.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2816419146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása