Rozsdagyár

DALRIADA - Klippremier: Betyár-altató

2021. február 20. - Kovenant

dalriada.jpg

Március 19-én "Őszelő" címmel jelenik meg a hazai folk metal csapat, a Dalriada új albuma. Most a Betyár-altató című dalukra forgattak látványos klipet igazán autentikus környezetben, az Alföldön betyárromantikát megelevenítő helyszínen. A lemez előrendelése jövő hét elején indul. 

Fivéreink és Nővéreink! Elérkezett az idő, hogy nyilvánosságra hozzuk pályafutásunk legrendhagyóbb körülmények között készült és megjelenő lemezének első igazi zenekaros klipjét, a Betyár-altatót. A videó a Mihaszna Film és a Dalriada közös szerelemgyermeke. Reméljük pontosan annyira fog tetszeni Neked, mint amennyire mi szeretjük!Az ismert helyzet miatt még az eddigieknél is nagyobb szükségünk van Rád. Ha tetszik a klip, segíts, hogy másokhoz is eljuthassunk vele, hadd gyarapodjon közösségünk! Ne feledd: ha segíteni akarsz, egy megosztással megteheted - és persze minden véleményt köszönettel fogadunk, ne fogd vissza magad!



 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2016433772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása