Rozsdagyár

SLOWMESH - Klippremier: Ladyguest

2021. április 07. - Kovenant

slowmesh2021.jpg

Ladyguest címmel jelentette meg negyedik klipjét a Slowmesh a tavaly decemberben a HammerWorld magazin mellékleteként megjelent “Isolate” című második albumáról. A Stone Sour-, Alice In Chains- és Black Stone Cherry-rajongók számára igazán személyre szabott muzsikát szolgáltató zenekar most az előző videós nóták komolyabb szövegvilága után ezúttal egy humorosabb, lazább oldalát mutatja meg, a Ladyguest zeneileg is a könnyebben emészthető darabok közé tartozik a lemezen.

Egy igazi bulizós, léggitározós rocknóta. A klipben egy zenekart alakítunk, akik éppen klipet forgatnak egy stúdióban. Valószínűleg nem vagyunk túl jók, mert a rendezőnk folyamatosan veszekszik velünk és az egész stábbal.

Az internet világában ma már bármilyen terméket vagy szolgáltatást házhoz lehet rendelni. Nemcsak pizzát vagy fogkrém-adagolót, hanem akár escort-hölgyet is. Ez a dal egy olyan történetet mesél el, amikor egy férfitársunk igénybe veszi egy dolgozó hölgy szolgáltatásait. Aztán persze beleszeret, megpróbálja marasztalni, mindenféle hosszútávú ajánlatot tesz neki. Sikertelenül.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8116493406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása