Rozsdagyár

ZISKÓ OLIVÉR - Klippremier: White Keys

2021. április 08. - Kovenant

zisko_oliver_2021.jpg

Új dallal és klippel jelentkezett készülő szólóalbumáról Ziskó Olivér dobos. Az album nagy részének ritmikai alapjait a modern elektronikus zenék ritmusai ihlették, a mondanivalót pedig a XXI. század eseményei és jelenségei inspirálták.

Kisebb-nagyobb megszakításokkal egy ideje dolgozom a harmadik lemezemen, melynek a "Global Warning" címet adtam. A limitált szabadidő miatt, - az előzőekhez hasonlóan - nálam sajnos több év, mire egy-egy szólóalbum elkészül. A pandémia ráadásul úgy néz ki, hogy kedvező a stúdiómunkák szempontjából. Tavaly december óta már az ötödik album dobfelvételén dolgozom, ezek mellett két kislemezt is feljátszottam, pedig még csak április eleje van. Ennek ellenére az elmúlt hónapokban kijött néhány klip ízelítőként a Global Warningról a Rise and Fall illetve a Carnival of Abundance és Ghost Notes című dalokhoz.

Az album koncepciója zenei szempontból a modern fúziós zene és a programozott elektronikus zene keveréke. A jelenlegi White Keys dal stílusában az elektronika dominál (drumstep, d ’n’ b), de prog rock-metal és fúziós hatások is egyértelműen lesznek a lemezen, ami részben a remek közreműködő zenészeknek köszönhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3116494822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása