Rozsdagyár

PAIR O' DICE - Dalpremier: Éjjeli járat

2021. április 12. - Kovenant

pair_o_dice_1.jpg

Új dallal és a hozzá készült szöveged videóval jelentkezett a 2013-ben megalakult soproni modern hard rock zenekar, a Pair O' Dice Éjjeli járat címmel. A csapat már maga mögött tudhat egy EP-megjelenést, 2018-ban pedig kiadták "Illúzió" című albumukat. 

A 2021-ben megjelenő "Tükör" című nagylemez stílusában keményebb az eddigiekhez képest. Dalszövegeik elgondolkodtatóak, kritikusak, próbálják felhívni a figyelmet az emberek valódi értékeire, akár kényesebb témákat is boncolgatva. Szombaton megjelent a zenekar legújabb száma Éjjeli járat címmel, melyet januárban rögzítettek a SuperSize Recording stúdióban.Tervek között van egy nyár végi-őszi mini turné, ahol helyet kap a megjelenő új album teljes anyaga.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5716498662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása