Rozsdagyár

KAJGÜN - Megjelent a bemutatkozó EP

2021. április 17. - Kovenant

kajgun.jpg

"Maorey" címmel megjelent az improvizatív instrumentális rockzenét játszó Kajgün bemutatkozó EP-je, melynek minden tételére stúdiós videó is készült.

A Kajgūn két zenekar, a Modef és a Vanta mátrix-szorzata. 100%-ban improvizatív zenét játszunk, melyben a Modef világzenés/jazzes világa keveredik a Vanta súlyos metaljával. A virtuozitás helyett az energiára és az érzésekre helyezzük a hangsúlyt, így kísérletezünk egzotikus (hegedű, theremin, szaxofon, gitár, dob) eszköztárunkkal. Minden megmozdulásunk él és lélegzik, és ahogy semmit nem írunk meg előre, semmit nem adunk hozzá mesterségesen. Nemrég megjelent debütáló kislemezünket, a Maorey-t legutolsó próbánkon, előzetes megbeszélések nélkül játszva rögzítettük. Három lassabban felépülő tételt tartalmaz, egyensúlyt tartva az improvizáció és az összefogó egységek között.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8416504660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása