Rozsdagyár

NEW FRIEND REQUEST - Dalpremier: New Horizon

2021. május 10. - Kovenant

new_friend_request2021.jpg

A Pest megyei modern metal csapat, a New Friend Request az idén érkező harmadik nagylemeze mellé egy angol nyelvű EP-t is készít "New Horizon" címmel. A zenekar egy új taggal is bővült Kovács Zoltán (ex-Insane, Guitar.clinic) gitáros személyében. Zoli jelenléte egy plusz húzást ad mind zeneileg, mind a csapatszellemnek egyaránt.

A New Horizon című dal az NFR egy sokkal rockosabb oldalát is megmutatja, melyből nem hiányoznak a megszokott nagyívű dallamos refrének, és a metalos zúzások sem. Azonban egyértelműen érezhető egy erős nyugati hatás a zenében, melyre az angol szöveg csak még inkább ráerősít és megtámogatja a dalt.

A szerzemény egy szöveges videó kísértében mutatkozik be, mely igen harapós látványt kapott. A videóban és az új pólókon szereplő grafikák Amerikában készültek, hogy egy még autentikusabb nyugati érzetet teremtsen a friss dalhoz. Ráadásul az exkluzív merch különlegessége, hogy a zenekar ennek a bevételének egy részét jótékony célra fordítja, amiről a zenekar Facebook-oldalán bővebben lehet olvasni ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4816528532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása