Rozsdagyár

WOODSTOCK BARBIE - Klippremier: Never Ending Blues

2021. június 02. - Kovenant

woodstock_barbie_cov-1024x683_2.jpg

Áprilisban jelent meg a Woodstock Barbie második kislemeze Soul Smoke címmel, ezen kapott helyet a Never Ending Blues is. A zenekar mindenképpen szeretett volna egy nagyköltségvetésű klipet, és nem kellett sokat keresgélniük, kivel szeretnének együtt dolgozni: Szombath Mátéra és a Cineast csapatára a Trillion-klipeknél bukkantak rá, és egyből érezték, velük szeretnének dolgozni.

Számomra azonnal egyértelművé vált, hogy a Never Ending Blues lesz a mi dalunk. Zeneileg tök izgalmasnak találtam a szintetizátor által vezetett zenei építkezést, másrészt képileg is izgalmas tényező, hogy Arián egyszerre két hangszert használ látványosan - mesélte a klip rendezője, Szombath Máté az első leülésükről.

A blues nem helyhez kötött, hanem egy életérzés és szívben dől el, az ember hol érzi magát. A Never Ending Blues a szabadságról és azokról az őrültségekről szól, amelyeket el kellett követnünk az életünkben ahhoz, hogy azokká válhassunk, akik vagyunk. Arra is utal a szöveg, hogy a tündéri külső mögött egy teljesen váratlan belső én lapulhat és a látszat néha csal - mesélte Szandra a dalról.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8716580176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása