Rozsdagyár

THE VOID - Megjelent a szegedi csapat új EP-je

2021. június 17. - Kovenant

the_void_band.JPG

Megjelent az első EP-je annak a háromrészes konceptalbumnak, mely a "Fragments Of Deceit" címet fogja viselni. A szegedi The Void albuma három darab három dalt tartalmazó részből áll, melyek mindegyike külön EP-n lát napvilágot (a csapat 2017-es korongjáról ITT írtunk kritikát).

Az anyag az egész társadalmat átszövő hazugságokról és önámításról szól és arról a kiábrándulásról, hogy mindegy, mi történik a világban, a legtöbb egyén úgy gondolja, hogy csak neki ne kelljen csinálnia semmit, és magától megoldódnak a dolgok. Sajnos ugye nem ez a helyzet, de ezt sosem látjuk be, csakis akkor, ha már beköszöntött a nem jó világ. A folyamatos társadalmi kontroll miatt ez egyre inkább így van, ennek folyamatosan konkrét példáit is láthatjuk.

Ez az egész három tőről fakad, melyeket egy-egy EP fog feldolgozni és az ilyen folyamatok lépcsőfokai is egyben. Ezek közül az első a félelemről szól. A másik kettő pedig a harag és a megtévesztés lesz a jövőben. 

Ez a három kislemez fog kiadni egy nagy egészt, mely nagylemez formában meg is fog jelenni kézzelfogható formában. Az anyagot elsőként élőben a szigetvári ProgCamp közönsége hallhatja majd. Az anyag felvételeit és a maszterelést, mint mindig, a szegedi Miracle Sound Stúdióban készítette Vári Gábor. A lemezborító pedig Farsang János munkája.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr916596130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása