Rozsdagyár

TÁBOR FESZTIVÁL 2021 - Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton-parton

2021. augusztus 15. - Kovenant

negyzet_cover_tabor_2021.png

Idén már 13. alkalommal kerül megrendezésre a TÁBOR Fesztivál (a volt Zorall Sörolimpia). A rendezvénynek az alsóörsi Pelso Camping ad otthont. Az elmúlt évek során a zenekari táborból szép lassan országos szinten meghatározó rockfesztivál lett. 2019-ben a hetijegyek elfogytak, ráadásul a péntek és szombati napokon is sikerült behúzni a teltházat.  

Sajnos a 2020-as év, mint sok mást rendezvényt, a TÁBOR Fesztivált is rosszul érintette, de idén ami tavaly elmaradt, azt most kamatostul bepótolják.

A Balaton-parti rockfesztivál idén is komoly nevekkel kecsegtet. Tulajdonképpen a hazai rock- és metalzene apraja-nagyja felvonultatja magát Alsóörsön. A teljesség igénye nélkül fellép a Tankcsapda, a Road a MOBILMÁNIA, a Lord, a Leander Kills, a Depresszió, a Nagy Feró és a Beatrice, a Kalapács, a Pokolgép, a Sing Sing, az Alvin és a Mókusok!, a Zorall és és még tényleg sokan mások... A több mint 30 zenekar 4 napon keresztül 2 színpadon lesz hallható.

A TÁBOR Fesztiválon nem unatkoznak napközben sem a szórakozni vágyók, hiszen rengeteg nem kifejezetten zenei program közül választhatnak. Ilyenek a csapatjátékok és egyéb sport versenyek. Már hagyomány jelleggel ülnek nyeregbe minden reggel a bringások, hogy közösen letekerjék az előző este átmulatott éjszakát. De a focirajongók se unatkoznak, hiszen a kispályás mérkőzésen nem kevesebb, mint 15-20 csapat küzd majd meg egymással. A motorosok kedvéért pedig napközben több szervezett túra is indul a festői Balaton-felvidéki táj körül. A családbarát rendezvény színes programokat kínál kicsiknek és nagyoknak is. A kemping animátorai arcfestéssel, gyerekjátékokkal és ugrálóvárral kedveskednek. A helyszín közvetlenül az alsóörsi vízparton helyezkedik el, így a látogatók a koncertek mellett egész nap élvezhetik a Balatont. Fesztivál és nyaralás 4 napban...

Gyere el Te is Magyarország legnagyobb rockházibulijára augusztusban a Balaton-parton! Elővételes jegyek a ROCK1.hu online hálózatában kaphatóak ITT. További infó a fesztivál honlapján ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6416659798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása