Rozsdagyár

AURI - Új album és klippremier: Kiss The Mountain

2021. szeptember 03. - Jurancsik Eszter

auri2021-3.jpg

A Nightwish-főnök Tuomas Holopainen által alapított Auri története 2011-ig nyúlik vissza, amikor a zenész és felesége, Johanna Kurkela énekesnő felvettek egy dalt Aphrodite Rising címmel. Azonban akkortájt zajlottak a Nightwish "Imaginaerum" albumának munkálatai, ezért a projektet szögre akasztották.

2017 folyamán került előtérbe ismét az Auri, amikor a Nightwish "Endless Most Forms Beautiful" (kritika ITT) című albumához kapcsolódó turnéja után a zenekar szünetet tartott. Ekkor csatlakozott hozzájuk Troy Donockley, a Nightwish multi-hangszerese és felvették első albumukat, amely 2018 tavaszán jelent meg, és a csapat nevét viselte.

Még tavaly jelentette be Tuomas, hogy készül a második Auri-lemez, a nyár folyamán pedig két dal is láthatóvá vált klipes formában, a Pearl Diving és a The Valley.

A mai nappal megjelent az új album, amely a "Chapter II - Those We Don't Speak Of" címet kapta, ezzel egy időben a harmadik kislemezes dal is debütált, íme a Kiss The Mountain:

auri-ii-cover2021.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5116679286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása