Rozsdagyár

EPICA - 2023-ra halasztották a budapesti fellépést

2021. november 25. - Jurancsik Eszter

eeeeee.jpg

Továbbra sem csillapodik a COVID-19 pandémia a világon, rengeteg együttes, előadó menetrendjét borítva. A mai napon a holland Epica jelentette be, miszerint újabb koncerthalasztásokra került sor.

A Simone Simons vezette zenekar eredetileg 2020 októberében érkezett volna hazánkba, ám először 2021 márciusára tolták a bulit, majd tavaly decemberben értesülhettünk arról, hogy 2022. január 13-án láthatjuk a csapatot a Barba Negra színpadán.

Ma nehéz szívvel, de újabb halasztást jelentett be a formáció: az új dátum 2023. március 22-e. A megvásárolt jegyek természetesen érvényesek, visszaváltásra pedig 2021. december 22-ig van lehetőség.

A banda első stream-koncertjét tartalmazó DVD-je egyébként december 3-án jelenik meg, "Omega Alive" címmel, amely főként a februárban megjelent "Omega" című albumuk (kritika ITT) dalaira épül, ám régebbi kedvencek is hallhatóak lesznek a kiadványon.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4216764982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása