Rozsdagyár

PINK DRAGON - Klippremier: Hol a tűz

2022. január 30. - Kovenant

pink_dragon_1.jpg

A budapesti rockcsapat, a Pink Dragon új dallal és klippel jelentkezett Hol a tűz címmel. A zenekart Triesz László gitáros és Jónás Adrienn énekes alapította, majd 2022 elejére alakult ki a jelenlegi, végleges felállás. Basszusgitár fronton Fűzvölgyi Zsolt erősíti a csapatot, a dobok mögött pedig Gazsó Krisztián ül.

Mindenkinek vannak céljai, gyerekkori álmai az életben, amit szeretnének megvalósítani, de ahogy telik az idő egyre könnyebben lemondanak róluk. Az emberek beleragadnak a mókuskerékbe, a megszokásba, a monoton hétköznapokba, a régóta tervezgetett célok pedig egyre távolibbnak tűnnek. Általában a körülményeket okoljuk, pedig a legtöbbször önmagunk vagyunk azok, akik gátat szabnak a vágyaink megvalósulásának. A dal üzenete, hogy sosem szabad feladni az önmagunkba vetett hitünket.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8516972078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása