Rozsdagyár

FOO FIGHTERS - Speed/thrash metal nóta a készülő horrorfilmjükből

2022. február 16. - Kovenant

studio-666.jpg

Studio 666 címmel horrorvígjátékot hoz ki a Foo Fighters BJ McDonnell rendezésében, melyről most egy dalt is kiadtak March Of The Insane címmel. A film természetesen a Foo Fighters nevű rockzenekarról szól, így értelemszerűen az egész banda szerepel benne (a banda előző korongjáról ITT írtunk kritikát). Nem hiányozhat a forgatókönyvből a kísértetjárta ház, a démonok és az idiótábbnál idiótább kivégzési módok sem.

A történet szerint a Foo Fighters beköltözik egy kaliforniai házba, hogy felvegye tizedik soralbumát. Sajnos azonban Dave Grohlra rátör a dalszerzői válság, leblokkol és semmivel sem tud előállni. De aztán megtalálja a ház kísérteties alagsorát, benne egy magnószalaggal.

A felvételt 25 évvel azelőtt egy Dream Widow nevű metalbanda készítette, de nem tudta befejezni azt. A jól ismert horrorfordulat szerint ha a dalt sikerül rendesen megírni és felvenni, akkor egy démon jelenik meg a házban és elszabadul a pokol. Az előzetes is meglehetősen szórakoztatónak tűnik, de a most közzétett nóta kifejezetten király. Hajrá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8417556758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása