Rozsdagyár

SALVUS - Klippremier: Túl az Óperencián

2022. február 18. - Kovenant

salvus2022_1.jpg

Új dallal és egy animációs videoklippel jelentkezett a budapesti Salvus zenekar. A teljes mértékben akusztikus hangszerelésű Túl az Óperencián című dal zenei tekintetben talán a legvisszafogottabb, mely valaha született a zenekar műhelyében (a csapat 2019-es lemezéről ITT írtunk kritikát).

Témájában most is a körülöttünk lévő világra és a mindennapi életünkre reflektálunk, csak ezúttal megpróbáltuk mindezt egy kisgyermek szemén át látni. Másik fontos hírünk, hogy a banda felállásában változás következett be. Kemencei Balázs (Stonedirt, AMD, Wall of Sleep) gitáros és a zenekar útja zenei jellegű különbségek miatt, baráti viszonyban elváltak. Neki ezúton is köszönjük az utóbbi szűk két évet és persze az új dal zseniális szólóját is, valamint kívánjuk a legjobbakat minden zenekarának és projektjének.

Az ő helyére a csapat történetében először ezúttal egy régi tag, az első két Salvus-lemezen játszó Kokavecz András tért vissza 10 év után a gitáros posztra. Őt először márciusban láthatjátok velünk színpadon egy rövidebb turnén, ahol a Nova Prospect és a Phoenix RT társaságában szántjuk fel néhány nagyváros színpadát határon innen és túl.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9217627448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása