Rozsdagyár

BLEED FROM WITHIN - Klippremier: Stand Down

2022. április 17. - Kovenant

bleed_from_within.jpg

A brit deathcore csapat, a Bleed From Within a Nuclear Blast kiadó gondozásában június 3-án jelenteti meg friss korongját "Shrine" címmel, melyről most a Stand Down című nóta klipje nézhető meg a hajtás után.

A dal arról a konfliktusról szól, melyet annyiszor láttunk az elmúlt 18 hónapban. A házamba zárva és az előttem kialakuló tragédiát bámulva a tévéképernyőn, egyszerűen reménytelennek és ostobának láttam a felelős személyek és hatóságok lépéseit. A dal elején ezzel a dühvel harcolunk, majd a végére érve a még több erőszak lehetősége sejlik fel, és azt a kérdést tesszük fel, hogy a társadalom tanult-e egyáltalán valamit a múltbéli hibákból. Bizonyos vagyok abban, hogy a legtöbb ember ugyanezt a dühöt és zavarodottságot érezte a közelmúltban. Ez a nóta nekik szól. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4617809805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása