Rozsdagyár

SKYBEAST - Dalpremier: Boiler March

2022. április 25. - Kovenant

skybeast.jpg

A 2019-ben alakult budapesti Skybeast zenekar tél végén rögzítette a Boiler March című bemutatkozó dalát, melyhez friss szöveges videó is készült.

A változatos zenei háttérrel rendelkező tagok (Tóth Ádám - ének/gitár, Bércesi Dániel - gitár, Vastag Viktória - dobok, Katona Bálint - basszusgitár/vokál) célja a klasszikus és kísérletező megoldások egybegyúrása egy riffközpontú, dallamos, de kemény produkcióvá.

A Boiler March egy, a modern kori történelem során sokszor visszatérő problémát dolgoz fel. Az ember és gép kapcsolatának tragédiába torkolló drámáját a férfibüszkeség táplálta fizikai és lelki megpróbáltatásokon keresztül érezheti át a közönség. Mások ezt úgy fogalmaznák meg talán, hogy a dal egy elromlott bojler kínkeserves cipeléséről szól.

A zenekar természetesen nem vonul pihenőre. Folyamatosan érkezni fognak a szerzemények és az első koncertek dátumai sem maradnak titokban már sokáig.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8217816495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása