Rozsdagyár

XANDRIA - Klippremier: Reborn

2022. május 25. - Jurancsik Eszter

0028760730_10.jpg

A szimfonikus metalban utazó német Xandriáról nem sokat lehetett hallani az elmúlt csaknem öt évben. 2017 szeptemberében a csapatot akkor már három éve erősítő énekesnő, Dianne van Giersbergen kommunikációs problémák és áthidalhatatlan feszültségek miatt távozott - elmondása szerint az ebből fakadó stressz miatt pánikbetegség alakult ki nála. 

Kilépése nagy port kavart nemcsak a rajongók körében, de két régebbi énekesnő - Lisa Middelhauve és Manuela Kraller - is megszólaltak az ügyben, kifejtve egymástól igencsak eltérő véleményüket a zeneipar pénzügyi részéről és Dianne távozásáról. 

Egy ideig Aeva Maurelle (ex-Aeverium) segítette ki a legénységet, majd csaknem öt éven át semmilyen állapotfrissítést nem osztott meg a formáció a jövőre vonatkozóan. Azonban most megtört a jég: a zenekar új dallal jelentkezett, amely a Reborn címet kapta, és természetesen videó is készült hozzá. 

Távozott az együttesből Gerit Lamm (dob), Philip Restemeier (gitár) és Steven Wussow (basszusgitár) is, helyükre Tim Schwarz, Rob Klawoon és Dimitrio Gatsios kerültek, az új énekesnő pedig egy francia-görög hölgy, Ambre Vourvahis lett, aki korábban a Fragment Soul nevű csapat tagja volt.

Új albumról egyelőre még nincsenek hírek, de a fent említett Reborn tegnap debütált, íme:

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1017840313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása