Rozsdagyár

EXHORDER - Pat O'Brien lesz az új gitáros?

2022. május 30. - Kovenant

exhorder_2.jpg

A veterán amerikai thrash/groove metal csapat, az Exhorder 2019-ben tért vissza huszonhét év után harmadik albumával: a "Mourn The Southern Skyies" bitangerős cucc lett (kritikánk ITT olvasható), azonban nem sokáig örülhettünk a dolognak, mivel először a banda alapító gitárosa, az Exhorder-hangzás egyik felelőse, Vinnie LaBella távozott 2020-ban, majd őt követte idén februárban a 2017-ben csatlakozott Marzi Montazer.

A zenekar hivatalos Facebook-oldalán már sokat sejtető képet jelentetett meg arról, hogy egy ismert zenész fogja betölteni a megüresedett gitárosposztot (Kyle Thomas énekes jelenleg a koncerteken ritmusgitározik is), majd ki is derült a lényeg: május utolsó hétvégéjén a Maryland Deathfesten megtartott fellépésükön immár Pat O'Brien, a Cannibal Corpse soraiból 2018-ban kábítószer- és rendőrségi problémái miatt távozott bárdista sietett a segítségükre (a death metal brigád tavalyi albumáról ITT írtunk kritikát).

Az egyelőre nem ismert, hogy Pat O'Brien állandó jelleggel is csatlakozik-e a thrash metal bandához: a fesztiválon készült videó tanulsága szerint azért eléggé egyben vannak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8317844267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása