Rozsdagyár

EVERFLASH - Klippremier: Amíg elég a sötétség

2022. szeptember 03. - Kovenant

everflash.jpg

Az Everflash zenekart sokak számára nem kell bemutatni, hiszen a csapat egy része 21 éves közös múltra tekint vissza. Jó pár év kihagyás után, új énekessel kiegészülve, igazán friss és aktuális zenei hangzással, tavaly piacra dobták „Számíthatsz rám” című háromszámos EP-jüket és idén áprilisban kijött az első új felállást bemutató klip is, az Üvöltsd, hogy halljam!.

Rövidebb alkotói elvonulás után a srácok elkezdtek dolgozni egy vadonatúj anyagon, mely kissé markánsabb hangzást produkál, mint a tavalyi kislemez. Ezt megtámogatva, készült is egy friss videó az Amíg elég a sötétség című dalhoz.

A modern metalban utazó zenekar egy jóval keményebb oldalát mutatja meg ebben a szerzeményben, mint amit az előző EP-n a közönség hallhatott, de a dallamosság és az elektronikával felturbózott hangszerelés, továbbra is központban maradt.

Az Amíg elég a sötétség című dal az életünk során felmerülő döntésekről, azok súlyáról szól; arról, hogy egyáltalán mennyire van lehetőségünk befolyásolni azok kimenetelét és, hogy vajon saját magunk hozzuk-e meg ezeket a döntéseket?

A dal létrejöttében a hazai rock és metál zene számos kiemelkedő alakja vett részt. A gitárok felvételeinél Vermes András (Leander Kills) segédkezett, az énekek a Grenma Stúdióban készültek, Botlik Matyi (The Grenma, Kies) szakértelmével, a zseniális keverésért és maszteringért pedig Kiss Jocónak (Nova Prospect) jár az elismerés. A klipnek Koncz Gergely és Bálint Tamás volt az operatőre.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr817923205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása