Rozsdagyár

OMEGA DIATRIBE - Új EP és klippremier: My Sphere

2022. szeptember 16. - Kovenant

omega_diatribe_2022_2.jpg

Idén ünnepeli az Omega Diatribe a tizedik aktív évét, amit egy "My Sphere" címet viselő exkluzív digitális EP-vel koronáznak meg. A kiadvány társproducere és keverési/masztering felelőse ismét a dán Tue Madsen volt, akinek munkájával anno sikerült bezsebelniük a 2018-as HangSúly Zenei Díjazáson Az Év Legjobb Stúdióprodukciója díjat a harmadik, "Trinity" címet viselő lemezükkel (legutóbbi korongjuk kritikája ITT, a zenekarral készült videointerjúnk pedig ITT található).

A közelgő "My Sphere" EP-n egy vadi új dal mellett egy klasszikus tétel újradolgozása is helyett kapott a debütáló "Iapetus"' című nagylemezről, valamint további 2 remix nóta ékesíti a dalcsokrot, a legutóbbi "Metanoia" lemezükről, ami Farkas Péter aka. dOTS munkáját dicséri.

Hájer Gergő (dalszerző gitáros) a My Sphere EP-ről:

Az új dallal abszolút a Metanoia vonalát vittük tovább a zene letisztultságát tekintve. Ezúttal viszont több elektronika és sample kapott helyett, valamint megjelentek a jungle/drum & bass elemek is az ú dalban, amit már nagyon régóta terveztünk. Külön öröm számunkra, hogy ismét Tue Madsennel tudtunk dolgozni, hiszen az új dal megszületésekor egyből az ő egyedi, öblös hangzásvilágát álmodtuk meg. Az első lemezes Molecular Torsion című dalt pedig átgondoltuk mai fejjel és teljes mértékben újravettük, mely Tue kezei alatt még ütősebben hangzik, mint valaha! Farkas Péter aka. dOTS barátunk pedig ismét hozta a tőle megszokott agyatekert elektro-remixeket, két Metanoia-lemezes dalhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2017933055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása