Rozsdagyár

TRISTANIA - 26 év után feloszlik a norvég gótikus metal csapat

2022. szeptember 18. - Kovenant

tristania_2022.jpg

Hivatalos Facebook-oldalán jelentette be a norvég gótikus metal zenekar, a Tristania, hogy a mai nappal befejezi működését. 

A nemzetközi metalszíntéren eltöltött 25 év után a Tristania tagjai ezen a héten meghozták azt a nehéz döntést, hogy befejezik a zenekar működését. Ez azt jelenti, hogy minden jövőbeni tervet, beleértve a decemberre beütemezett latin-amerikai turnét is, törlünk. 

Néhány igen nehéz év van mögöttünk, melyeket végigküzdöttünk, akár csak a világon mindenki és nagyon vártuk már, hogy végre előretekinthessünk. A latin-amerikai turné lett volna számunkra a következő nagy durranás. Múlt héten érkezett a hír, hogy a csapat egyik tagja hozzátartozójának egészségi állapotában súlyos változás állt be, ami lehetetlenné tette az együttes rövid és hosszú távú terveinek megvalósítását. Ezt mindannyian óriási csapásként éltük meg és nagyon sajnáljuk mindezt. 

A Tristania olyan zenekar, mely sosem kötött kompromisszumot a zenéjében és az fel sem merült bennünk, hogy a rajongóink és követőink részére ne 100%-ot nyújtsunk. A fentiek időzítése nem is lehetett volna rosszabb és különösen fájdalmas a számunkra, hogy nem fogunk tudni találkozni a latin-amerikai barátainkkal. Velük mindig is kivételes kapcsolatban álltunk. 

Elnézést kérünk mindenkitől, akit érint a döntésünk. Mindenkinek meg szeretnénk köszönni, akivel több mint három évtizeden keresztül együtt dolgoztunk a dalszerzés, a lemezfelvételek, a megjelenések és a turnézás kapcsán, de kifejezetten őszinte köszönetünket fejezzük ki a Continental Concerts részére, akik a csapat pályájának döntő többségében mindvégig mellettünk álltak. 

Végül, de nem utolsósorban köszönetet mondunk hűséges rajongóinknak a világ minden táján, hogy kitartottak velünk az elmúlt években. Nélkületek nem tudtuk volna folytatni a zenekart annyi éven keresztül. Eseményben gazdag 26 év volt mindez. Most pedig örüljünk együtt az emlékeinknek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3317934099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása