Rozsdagyár

THE APHOTIC STRAIN - Dalpremier: God Eater

2022. szeptember 23. - Kovenant

the_aphotic_strain.jpg

Az új hazai death metal formáció, a The Aphotic Strain bemutatta első dalát God Eater címmel, mely a novemberben érkező debütalbum előfutára is egyben.

A The Aphotic Strain zenekar a korábbi Spreading formációból alakult meg 2020 nyarán. Egy évvel és két EP-vel ("Saints And Wild Angels", "Evolve In Madness") a Spreading megalakulását követően, több tag kiválása után a zenekarban megmaradt emberek (Rásó Attila, Matz Gergő) egy teljesen új felállást próbáltak ki, így került be a zenekarba Hetei-Bakó Dominik (vokál) és Gonda Norbert (basszusgitár).

Ezt követően a teljesen megújult formáció a névváltás mellett döntött. Így lett Spreadingből The Aphotic Strain. Ezzel a formációval 2022 őszén meg is jelent a banda első dala God Eater címmel, a később, novemberben megjelenő "Palingenesis" albumról.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2917938430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása