Rozsdagyár

DEPRESSZIÓ - Klippremier: Ébren tart

2022. október 30. - Kovenant

depresszio2022.jpg

Új videoklipet mutatott be a jövő hétvégén új albumával jelentkező Depresszió - az Ébren tart című dalhoz a Mihaszna Film stábjával a Bükki Csillagdában forgatott a zenekar egy látványos kisfilmet.

November 4-én érkezik "Vissza a Földre" címmel a zenekar új nagylemeze. A tíztételes album felvételei a SongSong Stúdióban készültek - a billentyűs részeket is feljátszó - Varga Zoltánnál, aki egyben a lemez producere / hangmérnöke is. A digipak-tokos CD egy 24 oldalas - exkluzív interjúkat, valamint két posztert, és egy lemezajánlót tartalmazó - tematikus H-Music magazinnal együtt jelenik majd meg.

Aki a ránk jellemző dalokat keresi az albumban, az is kedvelni fogja a lemezt, ugyanakkor elég frissesség van az anyagban, tehát nem önmagunk sokadik ismétlése lett. Kipróbáltunk új hangolásokat, zenei megoldásokat, hangzásokat, megközelítéseket. Vannak eléggé sötét, komor dalok is az albumon, de a ránk jellemző pozitív, életigenlő mentalitás a jellemzőbb most is a lemezen.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9017966634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nevem senki. 2022.10.30. 20:32:48

Tipikus magyar tucatmetal. Unalmas.
süti beállítások módosítása