Rozsdagyár

BRUCE DICKINSON - Készül az Iron Maiden frontemberének új szólóalbuma

2022. november 19. - Kovenant

bruce_dickinson_2022.jpg

A The Metal Voice csatornájával készült interjúja során Roy Z, akit leginkább Bruce Dickinson és Rob Halford szólólemezei kapcsán ismerhetünk, elárulta, hogy a brit énekes soron következő korongja is készül, ám konkrét megjelenési információkat nem árult el.

Dickinson az 1994-es "Balls To Picasso" című második önálló lemezén dolgozott először Roy Z amerikai gitáros-producerrel, akivel aztán az 1996-os "Skunkworks" kivételével minden albumát is készítette egészen a 2005-os "Tyranny Of Souls" anyaggal bezárólag.

Ezek közül az "Accident Of Birth" és a "The Chemical Wedding" sikerült egészen zseniálisan (az előbbiről ITT írtunk kritikát) és ezek az albumok sokat is tettek azért, hogy a metal az ezredforduló környékén ismét erőre kapjon, másrészt a brit énekes is szólómunkájának köszönhetően került vissza végül 1999-ben anyabandájába (az Iron Maiden legutóbbi lemezéről ITT írtunk kritikát).

Roy Z az alábbiakat nyilatkozta az új korong kapcsán:

Nagyon elfoglalt vagyok mostanában. Jelenleg Bruce dolgaival foglalkozom. Nem mondhatok sokat, most is dolgozunk az anyagon. Nagyon jól szól a cucc, igazából zseniális lesz a dolog. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1217982942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása