Rozsdagyár

HAVANNA - Két EP-vel is jelentkezett a hazai hardcore/metal csapat

2023. február 20. - Kovenant

havanna_2023.jpg

Egyszerre két EP-vel jelentkezett a hazai hardcore/metal brigád, a Havanna: mindkét anyag máris meghallgatható a streaming-platformokon.

2021-ben jelentkeztünk az Artisjus nagylemez-programjára, ahol különdíjasok lettünk. Így a harmadik kislemezünket Simon István (Simi, No Silence Studio) keverte és maszterelte. Egy-két hónap pihenés után újra munkába kezdtünk, mivel még volt pár ütős ötletünk. Szerencsére az otthoni munka sose okozott problémát, legjobb barátunk a Google Drive. 

Továbbra is várjuk azt az ütős zenésztársunkat, aki szerelmes ebbe a zenei műfajba, és imádja csinálni is. Amint lehet, már színpadra is vinnénk a projektet, és zúznánk már egy jó nagyot. Az összes hanganyagunk megtalálható Youtube-on, és a streaming-platformokon (Spotify, Apple Music, Bandcamp), és kövessetek minket a közösségi médiás felületeinken is. Jó bólogatást hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3318054418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása