Rozsdagyár

MUDFIELD - Klippremier: Néma árnyék

2023. március 13. - Kovenant

mudfield_2023.JPG

Elkészült a szeghalmi Mudfield legújabb dala és videoklipje (Néma árnyék), mely a készülőben lévő, negyedik stúdióalbumuk egyik előfutára (2019-es korongjuk kritikája ITT olvasható).

Mindenképpen szerettük volna egy új dallal előrukkolni a rajongóinknak, ezért is választottuk a február 25-i megjelenést, mert aznap startolt el Miskolcon a tavaszi turnénk. A dal a Néma árnyék címet viseli, mely zeneileg talán egy kicsit keményebb az eddigi Mudfield-nótákhoz képest, szövegben és énekben is próbáltunk minél többet kísérletezni, hogy fülbemászó darab születhessen. A dal egy nagyon érzelmes és vonzalmakkal teli kapcsolatot hivatott bemutatni, ezért aztán arra gondoltunk, hogy ezt a szenvedélyt a klipben egy táncospár tudná a leginkább életre kelteni - így kértük fel Meszlényi Viktóriát és Márki Norbertet, akik egy olyan koreográfiával készültek a forgatásra, mely tökéletesen passzolt a dal mondanivalójához.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4718071212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása