Rozsdagyár

INFECTED RAIN - Klippremier: Storm

2023. március 15. - Jurancsik Eszter

infected-rain-band-2022-e1656674601582-700x486.jpg

2022 folyamán rögzítette "The Devil's Dozen" címmel első streaming-koncertjét a moldáv Infected Rain. A Lena Scissorhands vezette formáció a különleges show-t most fizikai formátumban is megjelenteti, amely DVD április 28-án lesz elérhető.

A The Devil's Dozen az extrém metal színtér egyik leglenyűgözőbb modern metal zenekarának túlvilági élő lendületével izzít; szabadjára engedve a vibráló riffeket, kozmikus elektronikát, progresszív groove-okat és Lena hangi adottságainak tárházát. A zenekar hamarosan megjelenő DVD-je kötelező darab minden modern metal rajongó számára, mivel az ultramodern brutalitást mutatja be az érzelmek és a dallam feláldozása nélkül, élőben előadva egy csúcsminőségű, nagyfeszültségű és magával ragadó műsorral!

- írja a kiadványról a zenekar.

Nemrégiben láthattuk a The Earth Mantra című szerzeményt, tegnap pedig megjelent a Storm címet viselő tétel élő verziója - mindkét dal a csapat 2019-es, "Endorphin" (kritika ITT) című sorlemezén került rögzítésre.

a3055914516_10_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7318072524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása